fbpx
Mette Falkenquist

Redaktør

Mette Falkenquist

Bedste koncertoplevelse i Odense?
Min bedste koncert oplevelse i Odense, må være Jonah Blacksmith på posten tilbage i december 2017. Det var simpelthen så hyggeligt, og så kan man sige hvad man vil, men det var altså vildt dejligt at være med til sådan en koncert hvor man virkelig kunne mærke engagementet. Og så var det bare vildt morsomt og atypisk, noget jeg aldrig vil glemme. Har aldrig før danset om juletræ, spillet bingo eller drukket gløgg til en koncert. Men det kan jeg krydse af nu

Yndlingssted i Odense?
Gerthasminde kvarteret. Helt klar. Jeg cykler eller går igennem kvarteret hver dag, og for mig er det dét perfekte sted at fordybe sig og tage en dyb indånding. Gå en tur her med en kop kaffe i hånden og musik i ørene, så tror jeg ikke at jeg kan have det meget bedre.

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med?
John Mayer! Det store teenage crush der bare ikke vil forsvinde. Åha, den mands stemme og hans eftertænksomhed, det ville være en drøm at sidde et halv mørkt sted med en øl i hånden, og John på den anden side af bordet og bare nyde øjeblikket. Ellers også Dave Grohl – fordi han er så pisse sej og sjov.

Nina Birch

Skribent

Nina Birch

Hvad var din bedste koncertoplevelse i Odense?
Et tie mellem Bisse (seks hjerter for indlevelse – det toppede, da han energisk kom til at kaste mikrofonen ud i publikum og lige akkurat missede mit hoved) og Spids Nøgenhat (Uffe Lorenzens rungende stemme, lysshow og god stemning – behøver man mere?)

Hvad er dit yndlingssted i Odense?
Den Smagløse Café: en særegen hyggekrog, hvor man både kan nyde en god bog med en kop kaffe og en øl på en solskinsdag i gårdhaven.

Hvilken kunstner vil du gerne bunde en bajer med?
Yungblud: muligvis det gladeste menneske i verden, der tager stilling til og opfordrer til debat om problemerne i vores samfund – og laver røvsparkende, nyskabende musik

Christian Hjortshøj

Skribent

Christian Hjortshøj

Bedste koncertoplevelse i Odense?
Jeg må nok pinligt krybe til korset, og sige at jeg indtil videre har været til et begrænset antal koncerter her i byen. Men hvis jeg skal vælge en, så må det være Afskum. Jeg så dem tilbage i september, hvor de egentlig var supportband. Men der var en fed stemning til den lille koncert på ca. 30 min… Og ikke mindst en sindssyg energi fra forsangeren den aften!

Ynglingsted i Odense?
Jeg tror det må være Munke Mose. På en varm sommerdag er det et fantastisk sted at mødes med folk til en kold øl.. Eller hvor mange der nu ryger i øl bowling. Men der er også noget ro over stierne blandt vandet og træerne, som findes længere inde i parken. Hvis jeg har god tid til at cykle ind til byen fra Dalum, så kan jeg smutte en omvej gennem Munke Mose, bare lige for slippe bylivet et par minutter.

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med?
Tja, hvis det kun er EN bajer, så vil jeg nok vælge Poppy. Mest fordi jeg ikke tror at jeg ville kunne holde flere ud. Hun laver noget mærkeligt musik, men som også er så velproduceret at det er fint. Jeg har nok bare mest lyst til at bunde en øl med hende, bare for at se om hun er lige så weird, som hun giver udkast for.. Og nok stikke halen mellem benene bagefter.

Sofie Nygaard

Skribent

Sofie Nygaard

Bedste koncertoplevelse i Odense:
Da jeg så Pede B på Kulturmaskinen fordi stedet er så småt at stemningen bliver ekstremt intim og Pede B har den vildeste energi.

Yndlingssted i Odense:
Cafe biografen er altid et dejligt sted at drikke kaffe med en god ven. –

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med:
Jeg vil mega gerne bunde en øl med rapperen Khal Allan som har de mest krøllede rim – hans passion for ord og flow fanger virkelig min interesse.

Ida Brønsholt

Skribent

Ida Brønsholt

Bedste koncertoplevelse i Odense:
Kashmir på Grøn i ’14!

Yndlingssted i Odense:
Det må nok være Munkemose på en varm sommerdag – omgivet af vennerne, og andet godtfolk

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med:
Hvis det både er død og levende er det Eik Skaløe, og Kasper Eistrup
Hvis ikke; så er det Kasper Eistrup

Kent Andersen

Fotograf

Kent Andersen

Bedste koncertoplevelse i Odense?
Puha, den er svær. Jeg har været til ret mange koncerter efterhånden, men jeg vakler ret meget mellem Spleen United på Magasinet i 2012 og Kasper Spez på Kansas City i 2019, det hælder dog mest til Kasper Spez. Nu har jeg i forvejen haft fornøjelsen af at opleve Kasper Spez 4 gange, men lige denne koncert var ret speciel i forhold til de andre koncerter med ham. Kasper Spez var kommet forbi Kansas City i forbindelse med hans ”Fantasten 10 Aar”-minitour. Koncerten var en intimkoncert. Atmosfæren, røverhistorierne, grin og ikke mindst klapsalverne gjorde koncerten fantastisk, speciel og en jeg aldrig vil glemme. Koncerten sluttede af med et stående bifald som varede næsten 10 minutter. 

Yndlingssted i Odense?
Det må helt sikkert være Ravnebakken (den gamle grusgrav) i Søhus. Har godt nok gået utrolig mange ture deroppe sammen med mine hunde, har nydt naturen og ikke mindst stilheden der rigtig meget. Går man op på toppen af bakken, så er der en lille bænk, hvor man har udsigt over grusgraven og kig ind til Odense. 

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med?
Det må helt sikkert være Jim Morrison eller Kurt Cobain, begge to er jeg kæmpe fan af og har været det siden mine teenageår. Skulle jeg vælge en levende person, så måtte det nok være Stromae, selvom jeg fatter hat af fransk, men er ret vild med hans musik. 

Markus Valentin

Skribent

Markus Valentin

Bedste koncertoplevelse i Odense?

Den forrige sommer havde jeg haft Bisses album “Højlandet” på nærmest non-stop gentagelse i ørene, og jeg havde forelsket mig i hans album “19. 6. 87“. Med det sagt, så syntes jeg ikke at resten af hans imponerende store katalog sagde mig noget som helst.
Jeg havde meget ambivalente forventninger til hans koncert, og tog kun med fordi jeg havde vundet nogle billetter i en Musikquiz.

Allerede fra første tone blev slået an, var det som om hele publikum kollektivt blev opslugt og var et med musikken. Alle de numre jeg før havde syntes var for spacey til at kunne lytte til, blev leveret på en måde så det hele bare med et gav mening.

Det eneste tidspunkt jeg begyndte at zone lidt ud var under det andet ud af tre ekstranumre… og det siger lidt om var god en oplevelse de var!
Jeg efterlod koncerten med en følelse af, at jeg lige havde oplevet en showman af en kaliber, jeg kun kunne sammenligne med en energisk David Bowie.

Yndlingssted i Odense?

Det må nok være Lørups Vinstue. Måske er jeg lidt bias, da jeg tidligere har arbejdet der, men ligegyldigt hvilket humør man er i, om man er til en kop te med citron eller en øl med en skarp, så kan man altid få det hyggeligt der.
For mig repræsentere Lørups odenseanerne bedst, da gæsterne kan være folk fra alle professioner og samfundets lag, som alle har det til fælles at de er klar på at hygge sig og måske gøre sig nye bekendtskaber.

Hvilken kunstner ville du bunde en bajer med?

Da jeg gik på gymnasiet, var vi en del der blev enige om at den idéelle drukaften må være, at dele en flaske whiskey med bandmedlemmerne fra Foo Fighters over et spil Twister.
Det punkt må jeg dog nok stadig have til gode på min bucket-list i noget tid endnu.

Cecilie Damgaard Boeriths

Skribent

Cecilie Damgaard Boeriths

Bedste koncertoplevelse i Odense?
Det må nok være da jeg så Den Fjerde Væg og Bisse på Studenterhuset i efteråret 2016. Den Fjerde Væg spillede først efterfulgt af Bisse, og det var bare de fedeste koncerter! Det var en rigtig god og stemningsfuld oplevelse.

Mit yndlingssted i Odense?
Boogies!

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med?
Jeg kunne SÅ godt tænke mig at bunde en bajer med Morrissey eller David Bowie. Morrissey fordi han er en personlighed uden lige, og hvis jeg måtte vælge en, der desværre ikke er blandt os længere, ville jeg vælge David Bowie – hvem siger nej til en øl med Bowie?!?!

Victor Bebe Larsen

Skribent

Victor Bebe Larsen

Bedste koncertoplevelse i Odense?
Tror bedste koncert må være Minds og 99 på posten sidste år, som jeg også skal se igen på jyske bank arena til november.

Yndlingssted i Odense?
Yndlingssted i Odense er Den Smagsløse Café, fordi man både kan få en øl og en kop kaffe under hyggelige omgivelser.

Hvilken kunstner ville du gerne bunde en bajer med?
Father John Misty ville være utrolig interessant at få en øl med.

Vedtægter

Facebook
Instagram