ANMELDELSER

GO GO BERLIN

Klokken var omkring 20:30 da jeg indfandt mig på posten, klar til en lækker koncert med Go Go Berlin. Dog inden det nåede så langt, så var der jo lige et opvarmningsband der skulle på først, og se om de kunne spille Musikhuset Posten op.

Bandets navn var Pony Marshall og den optræden de leverede var så selvsikker, så energifyldt, så helt igennem gennemført at jeg med glæde kunne have taget en hel aften i deres selskab.
De indtog selvsikkert scenen med skjorterne stoppet ned i bukserne, og begyndte ellers at spille lækker rock. Deres frontmand havde så meget energi at han ikke kunne stå stille på scenen, men sprang konstant rundt, mens han flirtede med publikum. Han kom så langt ud over scenekanten, at jeg til tider var nervøs for om han skulle ryge ned. Dette skete dog ikke, og efter en halv time have Pony Marshall slået fast at de sagtens kunne spille Musikhuset Posten op.

Så skete det alle havde ventet på, der kom flere og flere folk op til afspæringen ved scenen, og luften fyldtes af en afventende atmosfære.
Go Go Berlin indtog scenen, og fra første sekund havde de publikum i deres hule hånd.
Aftenen bød på en blanding af nye og gamle sange, som blev leveret fejlfrit fra de fem gutter på scenen, og selvom energiniveauet var højt, sørgede de for konstant at have publikum med.
Der var ingen tvivl om at dem der var troppet op var fan af Go Go Berlin, folk sang konstant med, også på det nyeste nummer “Here Comes The Darkness”. Hvis man på noget tidspunkt var i tvivl om hvad folk ville synes om den nye lyd, så talte folks reaktion for sig selv, de elskede det!

Hele koncerten var en nærmest statisk oplevelse var start til slut, og alt spillede perfekt, både når der kom velkendte numre som “Raise Your Head”, og når der pludselig stod en forsanger nede blandt publikum, mens han råbte at folk skulle løfte deres hænder.

Da aftenen havde nået sin ende kunne jeg passende forlade posten, med ømme hænder, ømt stemmebånd, ømme føder, og fornemmelsen af at jeg lige havde været vidne til noget stort.

Skribent: Martin Pedersen